Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Be yourself

Τις προάλλες γνωρισα μια νεα ηθοποιο. Παριστανε την κοινωνικη, την εξωστρεφη, την ομιλητικη, την με χιουμορ… ολα αυτα τελος παντων που δεν ειναι. Καποιος της ειπε οτι για να πετυχεις σ αυτην την δουλεια πρεπει να τα χεις αυτα κι αυτη αποφασισε να τα "φορεσει". Αφού κάποια στιγμή νόμισα ότι ο εαυτός της θα φωνάξει βοήθεια!
Που να ξερε η ανοητη οτι εκεινα που προσπαθουσε επιμελως να κρυψει ολο το βραδυ, εκεινα ειχαν το ενδιαφερον, εκεινα την εκαναν ξεχωριστη, σ εκεινα βρισκονταν ολη η γοητεια και το ταλεντο της.
Αν προδιδεις τον εαυτο σου στην ζωη και τον αρνιεσαι παριστανοντας καποιον αλλον, να εισαι σιγουρος οτι θα σ εκδικηθει πανω στην σκηνη και δε θα σ αφησει ποτε να γινεις καποιος αλλος.
Μονο οταν εισαι ο εαυτος σου στην ζωη μπορεις να γινεις καποιος αλλος στην σκηνη γιατί ταλέντο δεν είναι τίποτε άλλο από το να καταφέρνεις να είσαι ο εαυτός σου σε ο τι κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...