Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αν κερδισω το joker.

Θα δωσω το μερίδιο που πρεπει για φιλανθρωπια συμφωνα με τις αρχες μου οπως εγραφα χθες και μετα…
… μετα λοιπον θα κανω εναν καταλογο με 100 ανθρωπους, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, απο τους πιο κοντινους μεχρι τους πιο μακρινους που αγαπω ή συμπαθω πολυ και θα τους χαρισω αναλογα ποσα υπο εναν ορο. Θα ξοδέψουν τα χρηματα κανοντας ενα ταξιδι χωρις να αγορασουν απολυτως τιποτα.
Αν για παραδειγμα καποιος παρει 50.000 ευρω θα μπορει να κανει ενα ταξιδι σε οποιο μερος του κοσμου θελει με την παρεα του, να μεινει στα πιο καλα ξενοδοχεια, να φαει στα πιο καλα εστιατορια, να νοικιασει ενα αυτοκινητο πολυτελειας με σωφερ να κανει τελος παντων ο τι χαϊλίκι θέλει αλλα δεν θα αγορασει ουτε καρφιτσα. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τον εαυτο μου.
Θελω οταν επιστρεψουμε εμεις οι 100 απ το ταξιδι που θα κανουμε να μην εχουμε κανενα αποδεικτικο στοιχειο οτι το καναμε. Να πεσουμε να κοιμηθουμε εξαντλημενοι απο την κουραση και την κραιπάλη και το πρωι που θα ξυπνησουμε για λιγα δευτερολεπτα να μην ειμαστε σιγουροι αν το ζησαμε αυτο η το ονειρευτηκαμε.

Αν κερδίσω θα χαρίσω σε 99 αγαπημένους μου ένα όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...