Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η μονη λυση για το δημογραφικο προβλημα μας ειναι...


... το ανοιγμα των συνορων στους μεταναστες που θελουν να γινουν Ελληνες γιατι οπως ξερουμε ολοι, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ.
Προτεινω ελευθερη εισοδο σε οσους περνουν τις εξετασεις γλωσσας, πολιτισμου και ιστοριας στις κατα τοπους ελληνικες πρεσβειες και προξενικες αρχες. Αν ζησουν εδω 5 χρονια ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ, θα πρεπει αμεσως να γινονται Ελληνες.
Οσοι ειναι γεννημενοι εδω πρεπει αμεσως να παρουν την ελληνικη υπηκοοτητα και οι αλλοι που βρισκονται εδω να δωσουν εξετασεις. Αν αποδειχθει στις εξετασεις (καλη γνωση γλωσσας, πολιτισμου και ιστοριας) οτι θελουν να γινουν Ελληνες να γινονται αμεσως.
Σε οριζοντα 5ετιας ο πληθυσμος της χωρας πρεπει να διπλασιασθει, σε μια 20ετια πρεπει να αριθμουμε τουλαχιστον 50 εκ. και σε μια 50ετια πρεπει να φτασουμε τα 100 εκ.
Οι νεοι ελληνες θα προωθουνται με λεπτομερες σχεδιο στην ερημωμενη επαρχια, στα εγκαταλελειμμενα χωρια, οπου θα τους δοθει γη για να καλλιεργησουν, ζωα, σπιτι, νοικοκυριο κλπ για να ζησουν.
Οι μεικτοι γαμοι θα βοηθησουν προς αυτην την κατευθυνση ασε που θα ομορφυνουμε και θα γινουμε εξυπνοτεροι (επιστημονικως αποδεδειγμενο) Άλλωστε οι μεικτοί γάμοι δεν είναι κατι νέο για τους Έλληνες αφού στο διαβα των αιωνων περασαν απο δω πελασγοι, αχαιοι, δωριείς, ιωνες, μακεδονες, θρακες, ρωμαιοι, γοτθοι, οστρογοτθοι, βησιγοτθοι, αραβες, εβραιοι, καταλανοι, φραγκοι, γενοβεζοι, ενετοι, τουρκοι, σλαβοι κλπ κλπ κλπ
ΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...