Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η 4η εξουσία...

Η 4η εξουσία ειναι εκεινη που περισσοτερο απο οποιαδήποτε αλλη ευτελίζει την δημοκρατία μας και την δινει βορά στους εχθρούς της. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι φασιστες εχουν κανει σημαία του αντιδημοκρατικού τους αγώνα τα τσοντοκαναλα.
Δεν ειναι τυχαίο επισης οτι οι μεγιστάνες σ ολες τις χώρες του κόσμου αγοράζουν εφημερίδες κανάλια και ραδιοσταθμούς. Η γνωμη μας για το καθετί ειναι συνάρτηση της πληροφόρησης που εχουμε. Αν ελέγχεις τη σκεψη μας ελέγχεις τα παντα, ακομα και τις αποφάσεις μας στο πλαισιο των δημοκρατικών διαδικασιών εκλογής εκπροσώπων κλπ
Οι εκλογές ετσι γινονται σικέ, η δημοκρατία μας γινεται σικέ.
Κι αν καποιος σκέφτεται απο μεσα του τωρα οτι ειμαι άδικος γιατι να, ορίστε εχω βημα και λεω ο τι θελω κι αυτο ειναι απόδειξη της δημοκρατίας μας του απαντώ οτι ειναι αλλου ξημέρωμενος. Λεω οτι θελω γιατι ειναι ζήτημα αν επηρεάζω μ αυτα που λεω ενα 0,001% του κοσμου... Αν επηρέαζα ενα 5 % θα τα παίρνα απο καπου χοντρά και θα σας ελεγα αυτα που θα ήθελαν να σας πω.
Ας πιέσουμε τις αλλες εξουσίες να λάβουν μέτρα ώστε να θωρακίσουμε την δημοκρατία διαφορετικά θα βλεπουμε διαρκως τα ποσοστά των φασιστών να γιγαντωνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...