Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Λουζερ απο κουνια

Την ώρα που η Τουρκία εγκαθιστά πυραύλους S-400 στην Σμύρνη και την Αντιόχεια και εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου στην Κωνσταντινούπολη, το ελληνικό φβ έχει γεμίσει από λεζάντες "100 χρόνια γενοκτονία των ποντίων-δεν ξεχνώ".
Καταλάβατε;
Την ώρα που οι άλλοι κοιτάζουν μπροστά εμείς κοιτάμε πίσω. Γι αυτό η Τουρκία έχει γινει μέσα σε 10-15 χρόνια η 15η οικονομική δύναμη στον κόσμο και βαράνε όλοι προσοχές μπροστά της κι εμείς τρώμε εδώ και δέκα χρόνια απ τα σκουπίδα κι έχουμε γίνει ο περίγελως του πλανήτη.
Αλλά θα μου πείτε οι Τούρκοι ήταν πάντα ελεύθερος λαός, δεν υπηρξαν ποτέ τους σκλάβοι. Γι αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω και θα το λέω μέχρι να πεθάνω:
Πρώτη προτεραιότητα είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία μας, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση που θα μας δώσει αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό. Να πάψουμε επιτέλους να είμαστε μίζεροι, κλαψιάρηδες, αιώνιοι ζήτουλες και οι φτωχοί συγγενείς.
Είναι εθνική ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...