Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ελληνικό Χρέος


Διαβαζω:
"8 Αυγούστου 1953
Υπογράφεται στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους, που έθεσε τα θεμέλια για το μετέπειτα «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας."
Οτι και καλα αν συμβει το ιδιο και με το δικο μας χρεος θα κανουμε μετα το "οικονομικο θαυμα" της Ελλαδας.
Λες και δεν ξερουμε τοσο εμεις οσο και ο υπολοιπος πλανητης οτι αν διαγραφει το ελληνικο χρεος μεσα σε εναν μονο χρονο (και πολυ λεω) θα το ξαναδημιουργησουμε ιδιο και ισως και μεγαλυτερο.
Και να σας πω και κατι με απολυτη σιγουρια;
Ολοι οι ξενοι ειναι ετοιμοι να διαγραψουν το χρεος μας μολις δουν να εκλεγουμε μια σοβαρη κυβερνηση που ειναι διατεθιμενη να κανει τις σωστες κινησεις εκσυγχρονισμου της χωρας.
Ποιες ειναι αυτες οι σωστες κινησεις;
Να οι πρωτες 6 βασικες.
1. Διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας.
2. Νεος οικιστικος νομος (απο δω και περα χτιζουμε ομορφα και γκρεμιζουμε η διορθωνουμε ολη την ασχημια των τελευταιων 60 χρονων)
3. Εθνικο κτηματολογιο.
4. Νεος αναπτυξιακος νομος ωστε να γινουν επενδυσεις και να κινηθει η οικονομια για να παταχθει η ανεργια.
5. Δημοσιο (αυτη η μαστιγα) Απολυσεις των επιορκων, παγωμα προσληψεων, ελευθερες μεταταξεις, εξορθολογισμος δαπανων, αξιολογηση παντου κλπ (ολοι ξερουμε τι χρειαζεται το δημοσιο για να γιανει)
6. Παταξη της διαφθορας και της εισφοροφοροδιαφυγης.
Μολις εκλεξουμε αυτην την κυβερνηση και γινουν οι πρωτες σωστες κινησεις στην σωστη κατευθυνση το χρεος θα διαγραφει αμεσως.
Οσο εξακολουθουμε να ειμαστε ως λαος καραγκιοζηδες και να εκλεγουμε καραγκιοζηδες κανεις δεν προκειται να δειξει κατανοηση και πολυ σωστα θα κανει γιατι αυτο μας αξιζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...