Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Κάποτε έλεγαν πως όλα αυτά είναι προπαγάνδα της Δύσης. Τώρα πια ακόμα κι οι ίδιοι οι αμετανόητοι αιθεροβάμονες κομμουνιστές παραδέχονται πως είναι αλήθεια, πως ο λαός υποφέρει αλλά...
... έχουν ένα ακλόνητο επιχείρημα "Τι περιμένεις να γίνει" μου είπαν φίλοι μου κομμουνιστές που κάναμε μαζί διακοπές το καλοκαίρι "Όταν οι Η.Π.Α. τους έχουν αποκλείσει από παντού;"
Ας το δούμε λίγο αυτό γιατί αξίζει τον κόπο.
Έστω ότι οι Η.Π.Α. και ο συνασπισμός τους (ΝΑΤΟ κλπ) είναι οι κακοί του πλανήτη.Τι νόημα έχει εσύ μόνος να σηκώνεις τη σημαία της αντίστασης και να βυθίζεις τον λαό σου, στην φτώχεια, την ανέχεια και την δυστυχία; Η Βενεζουέλα είναι η δεύτερη σε αποθέματα πετρελαίου χώρα στον κόσμο και ο λαός της πεθαίνει της πείνας.
Ναι οκ πεινάνε θα μου πεις αλλά έχουν το κούτελο ψηλά και καθαρό. Από την φωτογραφία που βλέπεις την ουρά στα σύνορα με την Κολομβία αυτό καταλαβαίνεις; ότι τους αρέσει που είναι εθνικά περήφανοι αλλά ψωμολυσσάνε ή ότι θέλουν με κάθε τρόπο να φύγουν μακριά από το καθεστώς του επικίνδυνου δικτάτορα Μαδούρο που η κυβέρνησή μας, ας μην το ξεχνάμε αυτό, αυτον, τον προκάτοχό του τον Τσάβες, και το καθεστώς τους, τους είχε για πρότυπο, για παράδειγμα. Θυμάστε ότι μόλις έγιναν κυβέρνηση αυτούς πρώτους κάλεσαν στην Ελλάδα, και στην Βενεζουέλα έτρεξαν για επίσημη επίσκεψη υπουργοί και βουλευτές μας.
Και ας μη ξεχνάμε ότι την ώρα που ο λαός στην Βενεζουέλα υποφέρει οι επικεφαλής τους έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία και αλλού κι αυτό δεν είναι προπαγάνδα της Δύσης, αυτό είναι η πικρή αλήθεια.
Θέλουμε να μαστε σοβαροί και ρεαλιστές;
Έχουμε πρόβλημα με τις αδικίες των Η.Π.Α. παγκοσμίως;
Ας μαζευτούμε 50-100 χώρες κι ας κανουμε αντίσταση και επανάσταση όλοι μαζί. Αλλά μόνοι μας να παριστάνουμε το χωριό του Αστερίξ πέρα από γελοίο είναι ανάλγητο και επικίνδυνο.
Ως την επανάσταση λοιπόν:
ΖΗΤΩ ΟΙ Η.Π.Α.
ΖΗΤΩ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ Β.ΚΟΡΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...