Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Όλα ανήκουν σε όλους.

Οι μετανάστες που έρχονται στην Ευρώπη από την Ασία και την Αφρική έρχονται για να πάρουν το μερίδιο που δικαιωματικά τους ανήκει από τον φυσικό πλούτο της γης τους που εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές της Δύσης. Άρα είναι εξ ορισμού απάνθρωπο να μην τους θέλεις και να τους διώχνεις.

Οι πρόσφυγες έρχονται διότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γι αυτούς δεν είναι επιλογή μιας καλύτερης ζωής όπως είναι για τους μετανάστες αλλά είναι μονόδρομος. Όλοι μπορεί να βρεθούμε στην θέση τους άρα για ανθρωπιστικούς και μόνο λόγους είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχτούμε. Άλλωστε οι συνθήκες που επικρατούν στον τόπο τους, οι τρομαχτικές συνθήκες καταστροφής, πολέμου με τον θάνατο να καραδοκεί σε κάθε τους βήμα, είναι αποτέλεσμα και πάλι οικονομικού πολέμου στον οποίον εν πολλοίς έχει ευθύνη η Δύση άρα και πάλι είαμστε υποχρεωμένοι εξ ορισμού να τους δεχτούμε.
Εγώ που τάσσομαι σαφώς υπέρ του καπιταλισμού (δεν υπάρχει κάτι καλύτερο) και είμαι υπέρ των πολυεθνικών ζητώ από αυτές να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν συνθήκες ειρήνης και ευημερίας στην Ασία και την Αφρική ώστε να μη χρειάζεται οι άνθρωποι να ξενιτεύονται.
Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κάνουν τότε......
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Αν θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο είστε ρατσιστές, φασίστες και υπάνθρωποι.
Και με την ευκαιρία να σας θυμίσω την πάγια θέση μου ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...