Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Από ποιο;

Σκέφτομαι μερικές φορές όλους αυτούς τους ελληναράδες που είναι φανατικοί χριστιανοί ορθόδοξοι, που είναι φανατικοί εθνικιστές και ξεφτέρια στην ιστορία με διδακτορικά του πεζοδρομίου, που έχουν τίτλο "καλοί Έλληνες που πάνε πάντα με τον σταυρό στο χέρι και όλοι οι άλλοι κακοί που τους ζηλεύουν και θέλουν να τους τα πάρουν όλα"
Τους σκέφτομαι να είχαν γεννηθεί Τούρκοι πόσο τουρκαλάδες θα ήταν αντίστοιχα, όχι απλώς τουρκαλάδες αλλά γκρίζοι λύκοι.
Επιτρέπουν δηλαδή σε μια σύμπτωση, στο γεγονός ότι γεννήθηκαν εδώ δηλαδή κι όχι αλλού, να τους φανατίζει τόσο.
Ούτε που περνάει από το μυαλό τους ότι όλα αυτά που πιστεύουν είναι μια μονομερής πληροφόρηση που έχουν από κούνια, που τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και σε μερικούς έχει φτάσει ακόμα και στην λοβοτομή.
Ούτε που περνάει από το μυαλό τους ότι εξίσου λοβοτομημένοι θα ήσαν αν είχαν γεννηθεί στα Σκόπια ως Σκοπιανοί φυσικά ή αν είχαν γεννηθεί στην Τουρκία ως φανατικοί Τούρκοι μουσουλμάνοι.
Ούτε που περνάει απ΄οτο μυαλό τους ότι μπορεί να υπάρχει άλλη αλήθεια πέρα απ αυτήν που τους έχουν διδάξει σκοπίμως για να τους έχουν πιόνια και να τους ελέγχουν.
Ούτε που περνάει από το μυαλό τους... 
Από ποιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το μνημειο του αγνωστου εργατη.... Νομιζω πως πρεπει να το φτιαξουμε καπου και να καταθετουμε στεφανια με την ιδια συγκινηση και παρρησι...